27 Haziran 2012 Çarşamba

İKİ TABLOMSU RENK KARIŞIMI DAHA...



Hani tavana, duvara falan yapıştırılan dekoratif köpükler vardır ya, bizim banyo ve tuvaletin tavanlarına kaplamış evsahibi, artanları da koymuş kenara...Kenarda durmakla olmaz dedim, boyadım, ipledim, alladım , pulladım, yapıştırdım duvara...Bu malzeme çok rahatmış, dört minik silikon dokunuşuyla yapışıveriyor duvara, kendinden kabartmalı olduğu için çok değişik de duruyor boyanınca :)



Bunlar da marangoza kestirdiğim aynı boy ince suntalar...Önce aynı bu şekilde birbirine yapıştırıp bütün halinde boyadım, sonra birbirlerinden ayırıp duvara yine silikon ile yapıştırdım...Ben bu işi çok sevdim, duvar delmeye gerek kalmayan malzemeler keşfettikçe yaparım herhalde bu renk karışımlarından :)

Fotoğraflarda olduğu gibi çıkmıyor yaptığım şeyler çok sinir oluyorum :( İlk resimde sanki kartona üç beş çizik atmışım gibi duruyor halbuki kabartmalı oymalı kakmalı birşey...Ne yapmam lazım :(

12 yorum:

  1. Çok güzel görünüyorlar Işıl, bir de hafif olunca onları duvara tutturmak daha kolay.

    Kolay gelsin :D Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Günaydın canım, sen de erkencisin bakıyorum :) Oldukları gibi gözükmüyorlar Sibel ona sinir oluyorum :( Sağol canım sana da kolay gelsin, öptüm :)

    YanıtlaSil
  3. büyütüp baktım çok beğendim modern olmuşlar :)

    YanıtlaSil
  4. Adını görmeden yorumu okudum, kesin Gülsen bu dedim:) Büyütüp büyütüp bakar o dedim :)Evime gel de yakından gör, daha net irdelersin hem, ne çok isterim gelmeni :) öptüm canım sağolasın :)

    YanıtlaSil
  5. çok hoş, modern görünüyorlar:))

    YanıtlaSil
  6. Canım yaaa, o ne sitem öyleee :((
    Dedim ya, dişim çok kötü, kulağıma boğazıma yayıldı, bi haftadır:(( Dolaşamıyorum blogları :((
    İlaç kullanıyorum, yarın çekilecekti, pazartesiye kaldı...
    Neyyyssssse :))
    Panoların çok cici olmuş... Onlara peçete dekopaj da yapabilirsin aklında olsun, kıl testereyle yada kretuarla keserek şekillendirebilirsin de, strafor ve benzerleri... bu malzemeyi seviyorum ben yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyyyyy, kıyamam ben sana :( çok geçmiş olsun canım, ben bu derece olduğunu anlamamışım, sadece çürük var, ilaç kullanıcan çektiricen sandım :( Ne biliyim, ben de çok hassasım bu günlerde, sevdiklerim hep yanımda, gözümün önünde olsun istiyorum :( senden de hiç tepki gelmeyince üzüldüm sadece :(
      Aaaaaaa, doğru diyorsun, peçete de olur onlara di mi? hç aklıma gelmemişti, sağol bitanem :)

      Sil
  7. Merhaba Işıl, harika olmuş, çok akıllıca bir fikir, ne güzel birbirimizden neler öğreniyoruz:) Yazlığın tavanında hep bir sorun oluyordu, dur ben bunlardan alıp yapıştırayım, peçete mi yapsam ben öyle boyama becerebilir miyim bilmiyorum seninki sanki bir ressamın elinden çıkmış gibi:)Neyse sevgiler, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Funda, teşekkür ederim :) Evet birbirimizden çok şeyler öğreniyoruz ben de çok seviniyorum ve sürekli kim ne yapmış diye takipteyim :) Yazlığın tavanına çok kolay yapışırlar, özel yapışkanları var tavana ve duvara yapıştırmak için...Hem çok çeşitli desenleri var, ince uzunları da var, ahşap görünümlü, sanki laminant gibi duruyor...çok da uygun fiyatlılar bu köpükler...tabi ki becerirsin sonuçta ben ressam değilim ve resim eğitimi de almadım, sadece uygun renkleri kafama göre sürüyorum, ip, pul, boncuk vb.. de ekliyorum o kadar :) Ama çok keyifli, tavsiye ederim mutlaka...Sevgiler :)

      Sil
  8. Akıl diye, fikir diye buna derim. Hârika olmuşlar. Gayet güzel seçiliyorresimlerden merak etme:) Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) Ağzım kulaklarıma kadar çıktı resmen :))))) Çoook teşekkür ederim Nedret Abla'm, beğenmene çok sevindim :)

      Sil