20 Haziran 2012 Çarşamba

ACEMİ İKEN YAPTIKLARIM :)

Canlarım Ballarım,
Birşeyler yapmaya ve yayınlamaya ilk başladığım günlerden itibaren yaptıklarımda hiçbir zaman iddialı olmadım. Acemice yapılan şeylerdi ve o yüzden adımı Acemihobici koydum. Şimdi de farklı değilim aslında. Adımı değiştirdim ama artık acemi olmadığımdan değil, kendime yeni bir sayfa açmak için. Bu sayfalarda da acemiliklerimi göreceksiniz elbette. Ve eski blogumda yayınladıklarımın sadece resimlerini ekliyorum şimdi aşağıya. Geleceğe bakalım ama geçmişi de unutmayalım değil mi :)




































































































































































    

18 yorum:

  1. Mmm... Biz senin acemi olduuna inanmadık ki hiç:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Öyleyim ama :) Hep farklı şeyler deneyip bir kere yapıyorum, bir şeyi sevip de üzerinde yoğunlaşamadım ki hiç :)

      Sil
  2. İyiki acemiymişsin, ellerine sağlık. Hepsiçok güzel.

    YanıtlaSil
  3. Acemilik buysa ben bir şey demiyorum:)))
    Maşallah.
    Her biri birbirinden güzel.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sağol, hiçbir eğitim almadan sadece görüp de kafama göre göz kararı ve ilk defa yaptığım şeyler onlar...Bazı şeylere karşı sanırım doğuştan gelen bir yeteneğim var, o konuda bir yorum yapamam ama acemi olduğum konusunda ısrarcıyım...SEVGİLER :)

      Sil
  4. Işılım kız neredeydin sen :D Nasılsın bakalım ?

    Hatıralar canlandı gözümde vallahi:D

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Işıl hemen dönüş yapayım dedim :d Face de yoksun evet ben de seni bulamadım. "Sibel Hoşcan Gönen" olarak ara bulursun beni ayrıca face'de "sibel'in hobi dünyası" diye sayfam onu da beğenirsen sevinirim. Seni telefondan ararım numaramı da kaydedersin :D Neyse görüşürüz bir şekilde canım sevgiler öpüldün...

      Sil
  5. Hadi hadi, acemiyim diye yıllardır kandırıyorsun bizi :))
    Yenilere geç yenilere, özledik senin marifetlerini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitanem, yenilere saldırmış durumdayım şu anda ve hatta insanlıktan çıktım bile diyebilirim...Acayip bir hobi patlaması oldu içimde ama yine her zamanki gibi, her şeye aynı anda saldırdığım için, hepsi bitmeye yakın bekliyorlar :( Birini yaparken diğeri geliyor aklıma, hevesleniyorum ve diğerini yarım bırakıp hemen yenisine başlıyorum...Bitecek inşallah birgün hepsi...Canım benim, öpüyorum hepinizi...

      Sil
  6. Aaa.. acemilikte yaptıkların mı bunlar. Yani acemi işi öylemi. Eyvah.. Acemilik buysa. Ustalıklarınla asla başedemem demektir. :)) Ben bu hobi patlamalarını çok seviyorum. Araya seyahatler, misafirlikler girince öyle uzaklaşıyorum ki özlüyorum hobi odamın kokusunu. Ara verince nereden başlayacağımı bilemiyorum. Ama sonra bir patlama... Arka arkaya geliyoor projeler. Mest oluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Şu anda kafamın içinde kırk hobi fikri dolaşıyor:) Teşekkür ederim, yaptıklarımı beğenmenize çooook sevindim :) Bakalım bundan sonra yaptıklarımı da bağenecek misiniz :)Sevgiler :)

      Sil
  7. acemi hobicim canım arkadaşım döndüğüne çok sevindim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim sağol, ben de çok mutluyum tekrar aranıza karıştığım için, sevgiler, öptüm :)

      Sil
  8. Işılcığım çeşit bol, acemiliktense eser yok. Hep aklıma ne geliyor biliyor musun? Yaptığın bir mask çalışmasında attım kaçtım dediğin:))ama sonuç ne kadar güzel olmuştu. Sen acemiyim de bloguna at kaç arkadaşım sonuçlar güzel oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))))) evet hatırlıyorum onu, ucube :))))) canım sağolasın... bugün yine eminönüne gittim malzeme aldım, şu sıralar malzeme alıp, hobi masama atıp kaçma aşamasındayım, yapıcam inşallah :)

      Sil
  9. ne acemiliği harika işler çıkartmışsınız heleki tablolarınız bayıldımm ben ....

    YanıtlaSil