10 Ekim 2012 Çarşamba

KARIŞTIRDIM :)

 Önce kutular yapıldı, resimler eskitilip basıldı, suntalar boyandı, malzemeler hazırlandı...


 Sonra süsleme, yapıştırma, boyama ve vernikleme ve de tekrar süsleme vakti geldi ve geçti...En kötü tarafı da iş bittikten sonra malzemeleri ve odaya saçılan artıkları toplamak oldu, gerisi çok zevkliydi...Bunlar arkadaşlarımın hediyeleri :)
 Kahverengi hobi masamı beyaza boyamıştım ya, bir süre sonra çok renksiz geldi bana masa, kalın şeffaf plastik aldım, altına da sevdiğim ve yapmak istediğim resimleri renkli basıp yerleştirdim...Şimdilik bu kadar resim var, sanırım bir süre sonra tamamen dolacak, yapılanlar kalkacak yerine yenileri konacak... Sesiber'in yaptığı üç şey var, aynısını yapmam mümkün değil ama en azından hem şevk hem de fikir veriyor bana :)
Masa bu şekilde daha çok hoşuma gitti :)

11 yorum:

  1. Ne güzel yapıyorsun bu kutuları sen Işılım, emeğine sağlık, hani çamaşırlar .... :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol banum, kareler çok hoşuma gidiyor :) çamaşırlar daha basılacak canım, sonra nereye asacağıma karar vericem, balkon da yok zaten:))))))

      Sil
  2. ablacımmmmm sanırım ilham perin bu aralar hep sende ne güzel işler bunlar resimleri nasıl yapıyorsun ççıktısını alıp dekupaj tutkalı mı?

    YanıtlaSil
  3. aa masayı yeni anladım altına resim koyup cam gibi jelatinleden mi koydun ne kadar güzel olmuşşşşşşş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mavim, resimleri önce eskitme, boyutlandırma, renklendirme gibi işlemlerden geçirip sonra dekupaj olacağı için kuşe kağıda basıp, dekupaj tutkalı ile yapıştırıyorum, etrafını boyayıp hepsini vernikliyorum, sonra da süslüyorum...evet masa da aynen dediğin gibi, cam gibi jelatin, altı da renkli fotokopiler :)

      Sil
  4. Elleirne sağlık çok güzel olmuş ışılım :D

    YanıtlaSil
  5. Yok yok, denemem şart oldu bu güzellerden. Başlangıçta kötü olur kesin ama zamanla düzelir değil mi? Ellerine sağlık. Masan da çok şık olmuş:)

    YanıtlaSil
  6. Işıl.. Operasyon geçirdiğini, şimdi hastaneden eve döndüğünü öğrendim. Tatlım çok geçmiş olsun. Umarım aramıza çabucak dönersin.

    YanıtlaSil
  7. kutu fikrine bayıldım
    ellerine sağlık
    her yerde kutular kullanılır

    YanıtlaSil