9 Temmuz 2012 Pazartesi

ÖNCESİ VE SONRASI YAPARIM O ZAMAN :)

GERÇİ SONRASI VE ÖNCESİ OLMUŞ AMA OLSUN :)

































10 yorum:

  1. herşey çok güzel canım benim hep mutlulukla güzel günlerde kullanın hepsini..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım benim, teşekkür ederim:) bu kadar yakınız bir türlü görüşemedik yahu, perşembe sabahı da annemler gelecekler, ağustosa kadar bizdeler...İnşallah ağustosta görüşürüz, kısmet :)

      Sil
  2. tamam şimdi anladım yani o koskoca koltuğu da beyaz yaptın ve sen yaptın öyle mi helal sana balacım herşey çok güzel ve sensin senin ruhun senin elllerin hep mutlu olun yuvanız da ablacım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok be anacım, o koskoca koltuk dediğin L koltuktu, şimdi içerdeki odada, hani dolaplarını beyaza boyadığım oda var ya orada...Salona İkea'dan iki koltuk aldık, biri beyaz biri kahverengi (Ektorp onların adı, kılıfları olduğu gibi çıkıyor, yıkanıyor, yeniden takılıyor, istediğin zaman da gidip başka kılıf alabiliyorsun)Ben sadece o renklere uygun kumaş alıp berjerlerle sandalyeleri kapladım canım benim:) diğer süsleri de yaptım ayrıca :) öptüm seni, ağustosta görüşürüz :)

      Sil
  3. Vay vay vaaay... Harikasın Işılııım, bütün eve el atmış yepyeni yapmışsın :)
    Mutfaktaki sandalyeler boyanacak masa örtüsüyle takım minderleri olacak daha değil miii :))
    Benim işlerin bitiş zamanına ayarladın değil mi gelişini, seni seniiii :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banu'm teşekkür ederim canım :) aslında benim de aklımdan geçmedi değil ama daha çok yeni olduklarından ahmet elleştirmiyor bana masa ve sandalyeleri, tabi ki boyanacak ve dediğin gibi takım olacaklar da ahmetin sıkılmasını bekliyorlar :)
      Yok be annem, babam Eylül'de gidiyor Antalya'ya...aslında ben ağustosta bıdığı da kapıp bir hafta kalmaya gelmek istiyordum sana...ama sanırım trenler iptal olmuş, bıdık da trende kucağımda duruyor, otobüse sokamıyoruz...hem yardım da ederdim sana...dur bakalım, tren olayı olursa gelebilirim o şekilde...olmazsa, bir cmt günü araba ile gelip pazar dönücez :) seviyorum seni, hepinizi :)

      Sil
  4. ÇİÇEK FORMLU KUMAŞLAR,GİYDİRME KILIFLI KOLTUKLAR...ENGLİSH COUNTRE TARZINI TAMAMLAYAN BU PARÇALARA BAYILIYORUM RESMEN VE HARİKA OLMUŞ CİCİM....GERÇİ ANLAMAKTA BİRAZ GÜÇLÜK ÇEKSEMDE SANIRIM PARÇALARI DOĞRU YORUMLADIM:)
    BERJERLERİNDE HARİKA OLMUŞ,EN GÜZEL VE BOL KAHKAHALI GÜNLERDE KULLANMAN DİLEĞİYLE ÖPÜYORUM SENİ:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bakteri arkadaşım, anlamakta zorluk çekmenin sebebi benim hiçbirşey yazmadan resimleri oraya koymam olabilir mi? ama anlamışsın, ben de country tarzını çok severim, giydirme koltuk ve çiçek desenli berjer, perde ve sandalyeler oldu salonda...önce L koltuk vardı, berjerler ve sandalyeler de bordo idi:)Koltukları aldım, diğerlerini ben kapladım:)
      sağol canım iyi dileklern için çooooook teşekkür ederim ve öperim:)

      Sil
  5. BU ARADA MUTFAK SANDALYELERİNEDE GİYDİRME KILIF DİKTİRSEN MUHTEŞEM OLUR ,YANİ UFAK BİR ÖNERİ:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın canım da onları yeni aldığımız için kocam daha hevesini alamadı, elletmiyor :) giydirme kılıfı ben dikerim, hatta hepsini boyayıp masa örtüsü ile takım da yaparım, mutfağa çok daha iyi uyarlar ama kocamın hevesi geçsin biraz :) sağol önerin için :)

      Sil