5 Temmuz 2012 Perşembe

BİRAZ ŞEKLE GİRMEYE BAŞLADI



Oda biraz biraz şekillenmeye başlıyor...Öncelikle boncukla kulplar yaptım (Banu'm sağolsun:) Tam oldular mı bilmiyorum ama şimdilik idare ediyorlar (başka fikirleri olan lütfen söylesin, boncukları bu şekilde yapmak geldi aklıma ama daha farklı olabilirler),daha sonra değiştiririm...Daha odanın perdesi, sandalyelerinin kaplanması, duvarlarının renklendirilmesi işi var...Ama ona vaktim yetmeyecek çünkü 5 gün sonra annemler geliyorlar ve iki hafta bizdeler :) Temizlik, alışveriş vb... ancak yetişirim, sadece camları silmem bir günümü alıyor çünkü...

Elimde içine birşeyler koyabileceğim renk renk ve şekil şekil ne varsa aynı peçete ile kapladım ve yerleştirdim...Diğerleri zaten daha önceden kaplamış olduğum ayakkabı kutuları...Daha düzenli duruyorlar şimdi...Dolap içi de düzenli, herşey elimin altında...Ağustos ayını ve odaya tekrar el atmayı iple çekiyorum :)

Salon için yapmış olduğum fon perdeler ve iki adet avize de hazır...Mutfak perdelerim ve aynı kumaştan sandalye minderlerim de hazır...Hepsi yerine yerleşince fotoğraflarını çekip yayınlar ve iki hafta tatile girerim, şimdilik herkesi öptüm :)

5 yorum:

  1. Enfes oldu Işılcığım, misler gibi, aynı renk kağıtla kaplama yapınca hem bütünlük sağlıyor hem de daha az dağınık gözüküyor. Kulplarında çok şık olmuş, şarap şişesi mantarı, makara bobini gibi alternatiflerde olabilir başka yerler için. Annenler için şimdiden hoşgelsinler diyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sağolasın :) Sanırsam evdeki eski bütün kulpları değiştireceğim, bu durumda mantar ve bobini de gözönünde bulunduracağım:) Teşekkür ederim fiammam :)

      Sil
  2. Bak gördün mü, herşey dolaplara kulp olabiliyor işte :)
    Zevkle üretim yapılacak bir oda olmuş canımcım, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim, sen söylemesen hiiiiiiiiiiiç aklıma gelmezdi vallahi :) Annemler gittikten yani tatil bittikten sonra zevkle üretim yapacağım inşallah, öptüm :)

      Sil
  3. SON DERECE FERAH ,DÜZENLİ VE ŞIK DURMUŞ ELLLERİNE SAĞLIK:)

    YanıtlaSil